Last Updated:

Eigen lied in studio U-singRvoice

Stichting Muzikalhuis
De kinderen van Muzikalhuis hebben hun eerste grote musical achter de rug en zijn alweer bezig met de voorbereidingen van een kerstoptreden en de opnames van hun eigen lied Muzikalhuis.
Het lied is een herkenningslied van onze groep en daarom is het leuk om dit lied op te nemen met een echte zangcoach. Nancy Vuijk van U-singRvoice uit Roosendaal begeleidt de kids van Muzikalhuis met de muziekopnames. "Een goede match", zegt Maria van Muzikalhuis, "Want Nancy weet met haar energie en vrolijke karakter hoe ze de muziekles leuk houdt voor de kinderen. We zullen het resultaat laten horen op onze nieuwe kerstoptreden. Het kerstoptreden zal heel anders zijn dan onze musical. De kinderen zijn zelf middels improvisatie theater hun eigen verhaaltjes aan het uitwerken. Deze zullen omlijst worden door kerstliedjes en natuurlijk ons eigen Muzikalhuis-lied."
 
Na de kerstvakantie gaat Muzikalhuis verder met een nieuwe grote musical die ze zelf hebben geschreven, namelijk In de Game. "Een paar van onze cursisten kwamen samen op dit idee en het was te groot voor een kort toneelstukje tussendoor. Dit verhaal is zo leuk en origineel dat we het aan het schrijven zijn als een echte musical", vertelt Maria enthousiast, "De kinderen van Muzikalhuis geven middels improvisatie lessen vorm aan het stuk en dan worden er scènes herschreven of bijgeschreven."
 
Dit was zo leuk! We mochten bij Nancy van U-singRvoice in de studio! Het was een hele leuke middag en een ervaring rijker!
Check voor meer informatie over Nancy als vocalcoach op: https://usingrvoice.com/