Last Updated:

Samenwerking zang-dans-tekst-design

Muzikalhuis wil groeien en is daarom verschillende samenwerkingen aangegaan met professionals op het gebied van zang, dans en design.

 

We werken samen met vocalcoach Nancy Vuijck van UsingRvoice uit Roosendaal. Nancy heeft ons geholpen met het inzingen en editen van de nummers ter ondersteuning van de uitvoering. We mochten langskomen in haar studio in Roosendaal. 
Check: www.usingRvoice.com

 

 

We zijn ook erg blij met onze dansinstructrice Nadja van de Dutch Dance Academy uit Oudenbosch. Nadja begeleidt ons met een aantal choreografieën en leert ons twee moeilijke dansen. Onder andere een strijddans en Thriller. Super cool! 
Check: www.dutchdanceacademy.nl

 

Met veel bewondering voor Rob's werk, zochten we contact met hem. Rob Hopstaken was bereid om voor ons een poster te ontwerpen. Een poster waar de magie van een gamewereld vanaf straalt! Heel veel dank Rob! Rob heeft een eigen ontwerpbedrijf Skapare Plan en is de voortstuwende kracht van de Legendejagers. Wil je meer weten over Rob's werk, laat je inspireren op: www.skapareplan.nl en www.legendejagers.nl


Ook met Henny Haverkamp werken we fijn samen. Henny heeft verschillende toneelstukken geschreven en bewerkt. Ze helpt ons met de juiste tekstuele keuzes maken waardoor onze eerste eigen geschreven musical ook tekstueel goed in elkaar zit. Dank je Henny voor al je feedback en slimme oplossingen!